Glob Metropoliten Tours je privatna turistička agencija osnovana 1997. godine koja se bavi kompletnim uslugama u turizmu, savremeno organizovana, uključena u međunarodni sistem informacija, poseduje profesionalan kadar i najsavremeniju elektronsku opremu.

Agencija je član međunarodne organizacije IATA, jugoslovenskog udruženja turističkih agencija YUTA, uključena u Amadeus sistem i u Bank Settlment Plan – sistem prodaje avio karata.

Agencija se bavi organizacijom privatnih i poslovnih putovanja, prodajom paket aranžmana, prodajom avio, autobuskih i voznih karata, iznajmljivanjem turističkih i drugih kapaciteta, organizacijom transporta od i ka aerodromu, organizacijom ekskurzija i obilazaka, organizacijom poslovnih sastanaka, konferencija, kongresa, sajmova, koktela i banketa. Agencija takođe pruža i rent-a-car uslugu. U svom dosadašnjem radu, Glob Metropoliten tours je dobio niz priznanja od velikog broja svojih klijenata i stekao zavidan uspeh.

Zahvaljujući do sada postignutom kvalitetu i organizaciji rada, Glob Matropoliten Tours je odgovorio postavljenim standardima LCC fransize i u zelji da napravi korak napred na tržištu turističkih usluga priključio se ovom internacionalnom lancu i zvanično poceo sa radom 25. oktobra 2006. godine.
Ono što Glob Metropoliten Tours nudi svojim klijentima kao nove pogodnosti je:

  • Najviši mogući standardi putovanja
  • Ušteda vremena kod organizacije putovanja zahvaljujući dokumentu sa preferencijalima: željena avio kompanija, mesto u avionu, hoteli, posebni zahtevi
  • Mogućnost posebnih usluga kod velikih sistema (Hertz, Marriot, Hilton)
  • Dodatne informacije o putovanju
  • 24 sata – Hot line, za eventualne probleme na putu
  • Net-Q-statistički prikaz rezervacija i uštede koju smo omogućili klijentu
  • VAT reclaim – povraćaj poreza
  • Specijalne cene na ponude velikih svetskih turističkih operatora kao što su - SATS Holidays, Der Tour, Tischler Reisen, Hertz, Eurocar i na krstarenjima - Hapag Lloyd, Norwegian Cruise Lines, Delman Lines i drugi.

Upoznajte naš tim

Image
Image
Image
Image
Image